Anangstream

By: anangsantan | January 26, 2017

Forum dan Komunitas Pertanian Indonesia – Agroteknologiwebid estrategs antic, xines Guan Zhong i Shang Yang i Kautilya india, van dibuixar doctrines que vinculen l'agricultura amb el poder militar. Agricultura defineix els limits del gran i per quant de temps es podria mobilitzar un exercit. Shang Yang va cridar l'agricultura i la guerra de l'U. En el vast panteo de deïtats agricoles huma hi ha diverses deïtats que combinen les funcions de l'agricultura i la guerra. A mesura que la revolucio agricola neolitica va produir la civilitzacio, la revolucio agricola moderna, iniciada a Gran Bretanya (revolucio agricola britanica), va fer possible la civilitzacio industrial. El primer requisit per a una industria era major rendiment per menys ma d'obra, el que resulta en un major percentatge de ma d'obra disponible per als sectors no agricoles. El pastoralisme implica animals domesticats Administracio. En el pasturatge nomada, ramats de bestiar es mouen d'un lloc a un altre a la recerca de pastures, farratge i aigua. Aquest tipus d'agricultura es practica en regions arides i semiarides del Sahara, Àsia Central i algunes parts de l'India. 


En l'agricultura migratoria, una petita area d'un bosc s'elimina per la tala de tots els arbres i l'area es crema. La terra s'utilitza per al cultiu de collites durant diversos anys. Quan el sol es torna menys fertil, llavors s'abandona la zona. Un altre tros de terra esta seleccionat i el proces es repeteix. Aquest tipus d'agricultura es practica principalment en zones amb precipitacions abundants on el bosc es regenera rapidament. Aquesta practica s'utilitza al nord-est de l'India, el sud-est d'Àsia i la conca de l'Amazones. L'agricultura de subsistencia es practica per satisfer les necessitats familiars o locals sol, amb molt poc resta per al transport en un altre lloc. Es practica intensament a Montso d'Àsia i el sud-est asiatic. En l'agricultura intensiva, els cultius es conreen amb fins comercials, es a dir, per vendre. El motiu principal de l'agricultor es obtenir beneficis, amb una baixa relacio de guaret i un alt us de productes. Aquest tipus d'agricultura es practica principalment en els països altament desenvolupats. Forum dan Komunitas Pertanian Indonesia – Agroteknologiwebid

Comments:

SV

Posted on : July 31, 2018

This year, OMEGA has followed the replica watches uk long tradition of creating exquisite and uk replica watches elegant watches for women. With the new concept of swiss replica watches the times, we have created a collection of watches replica ladies' watches.


Post a Comment