Anangstream

By: anangsantan | January 21, 2017

Rental Mobil Malang di NAYFA Trans Det er, hvad der virkelig dikterer lille sport kors 'tid mere end noget andet. Som vores test viste. Husk, at den øgede downforce fra NISMO pakkens aero-tuning ikke kommer i spil, indtil højere hastigheder opnås og pakken har en vægt svarende til den standard Juke med alt tilbehør. Vores test blev også udført i stor højde (over 5.000 fod), hvilket påvirker gange så godt som følge af lavere iltindhold i luften.

Sea-niveau test vil sandsynligvis producere hurtigere ydeevne. For vores tests, vi gennemsnit de tre scoringer, men alle er vist for reference. Vi afrundet til nærmeste tiendedel af et sekund. Til sammenligning er vores startende fra 3000 RPM enkelt kørsler producerede 11.4s i FWD og 11.3s i AWD. Rental Mobil Malang di NAYFA Trans

Tricket her er i CVT. Den trinløse transmission synes ikke at pleje, om motoren er optrappet eller ej, der producerer nogenlunde de samme starttider enten måde. Firehjulstræk, især den vectored indstilling på fortovet, giver bedre tal, blot fordi det forbedrer trækkraft kontrol. Der var ingen dæk bark på AWD starter som der var på den langsomste FWD start.

Faktisk er der ikke frynser kræves firehjulstræk og føreren kan simpelthen mash pedalen til gulvet på farten signal. En almindelig misforståelse blandt Juke ejere er, at bilen er langsommere i firehjulstræk tilstand, end det er i forhjulstræk. Med både sammenligning test i den virkelige verden plus nogle indsigt i Juke s drivaggregatet, får vi til bunds i dette. Terrængående, i snavs, ting er ens. AWD er bedre end AWD-v simpelthen fordi det dynamisk påfører trækkraft, men de to er meget tæt i føler.

I alle tilfælde blev hurtigere gange med AWD havde uanset hvad overfladen. Vi har udført lignende 0-30 mph snavs track tests og havde lignende resultater i timing spredt, med FWD falder yderligere bagud, da den eneste målbar forskel. Det skal bemærkes, at Juke NISMO er egentlig ikke en racerbil, per se, og mens det er udråbt som en GT-stil street racer, den præstation vil være under-par i forhold til andre løb køretøjer af en lignende pris. Hvad vi fandt, at det virkelig skinner på grusvej i stedet, hvor det kan give mange køretøjer, herunder større, mere kraftfulde crossovers, en reel køre for deres penge.

Comments:

Shawn

Posted on : November 09, 2017

AWD vehicles will provide more power to the wheels according to the
need. And because of that reason, there will be more grip to the wheels.
FWD will be very hard to control in slippery conditions as the power
will be distributed unevenly. <br />
<a
href="http://www.toursofamsterdam.com/amsterdam-tours/visiting-the-dutch-resistance-museum-in-amsterdam/">Amsterdam
Private Tours</a>


Post a Comment